Produkt dodany poprawnie do Twojego koszyka
Ilość produktów w Twoim koszyku: 0. Jest 1 produkt w Twoim koszyku.
Dostępny
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Powidło śliwkowe wytwarzane jest z dojrzałych i zdrowych łąckich śliwek, poprzez tradycyjny, długi proces smażenia w kotle. Zawiera naturalnie występujące cukry. Przechowywać w zacienionym miejscu, w temperaturze od 2 do 25oC. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni. Produkt pasteryzowany. Sporządzony z 250 g owoców na 100 g produktu.
Wartość energetyczna | 1340,19 kJ / 320 kcal |
Białko | 1,10 g |
Węglowodany | 40 g |
W tym cukry | 40 g |
Tłuszcz | 0,00 g |
W tym kasy tł. nasycone | 0,00 g |
Smak | śliwkowy |
Pojemność | 500g |
Produkt BIO | Tak |
Sód | 0,01 g |
Brak komentarzy od klienta w tym momencie.
100% powidło śliwkowe z łąckich śliwek Zawiera naturalnie występujące cukry Gramatura: 270g W zgrzewce: 4 szt. słoików
4 sztuki powidła w niższej cenie 100% powidło śliwkowe z łąckich śliwek Zawiera naturalnie występujące cukry Gramatura: 270g W zgrzewce: 4 szt. słoików
Powidło gruszkowe 210 g 100 % z gruszek zawiera tylko naturalnie występujący cukier bez aromatów, wzmacniaczy smaku.